Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Υποβάθμιση παραρτήματος ΕΚΑΒ Καβάλας

3 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΑΦΟΡΑ
της βουλευτή Σερρών Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά
Προς τον κ. υπουργό Υγείας

ΚΑΤΑΘΕΤΩ
σαν Αναφορά το συνημμένο έγγραφο και παρακαλώ τον κ. υπουργό να απαντήσει σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

                      6ου ΕΚΑΒ
Καβάλα, 27/09/2013                 Αριθ. Πρωτ. :1015

ΠΡΟΣ: 

1.Βουλευτές Νομού ΚΑΒΑΛΑΣ

2.Αντιπεριφερειάρχη Ν.ΚΑΒΑΛΑΣ

3. Δήμαρχο ΚΑΒΑΛΑΣ
4.ΜΜΕ

Κυρίες/οι,Αξιότιμες/οι

            Σας ενημερώνουμε πως στα πλαίσια μείωσης των δομών του Δημόσιου τομέα και στο χώρο της υγείας, ζητήθηκε από την Διοίκηση του ΕΚΑΒ να μειώσει τις υπάρχουσες δομές του ΕΚΑΒ ανά την Ελλάδα, στα πλαίσια του « εκσυγχρονισμού». Κατόπιν πρότασης επιτροπής του ΕΚΑΒ, όπου δεν συμμετείχε εκπρόσωπος του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΒ – ΚΑΒΑΛΑΣ ώστε να ακουστεί η φωνή/πρόταση/γνώμη των εργαζομένων του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ, αποφασίστηκε η υποβάθμιση του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΒ – ΚΑΒΑΛΑΣ σε τομέα, με  ταυτόχρονη κατάργηση τμημάτων και υπηρεσιών που παρείχε το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ επί δεκαετίες στου πολίτες του Νομού Καβάλας.
            Στον υποτιθέμενο «εκσυγχρονισμό» του ΕΚΑΒ που θα πραγματοποιηθεί, γιγαντώνεται η καρεκλοκένταυρη Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, και καρατομούν Παραρτήματα της ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, υποβαθμίζοντας τα σε απλούς τομείς, όπως ταυτόχρονα θα υποβαθμιστούν και οι υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες του ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.
Ζητάμε την στήριξη όλων, ώστε να μην υλοποιηθούν τα σχέδια της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ κατά απαίτηση της ΤΡΟΙΚΑΣ.
Όλοι μαζί, ενάντια στα συμφέροντα κάποιων για υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες του ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.



Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

Ο Γ. Γραμματέας


Τσικνάκης Παύλος


Λουλούδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων