Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Η κομματική πειθαρχία και οι μνημονιακές δεσμεύσεις των τεσσάρων βουλευτών του Νομού μας



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Η κομματική πειθαρχία και οι μνημονιακές δεσμεύσεις των τεσσάρων βουλευτών του Νομού μας, ίσως να προκαλούν φαινόμενα επιλεκτικής «ανάγνωσης» των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος τον οποίο κλήθηκαν να εκπροσωπήσουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η διαδοχικές επιστολές, του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας προς τον Υπουργό Υγείας κ. Λυκουρέντζο και του ΤΕΕ ΑΜ προς την Υπουργό Τουρισμού κα Κεφαλογιάννη, αναδεικνύουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τόσο τα τεράστια και επείγοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και τα Κέντρα Υγείας Ελευθερούπολης, Πρίνου-Θάσου & Χρυσούπολης, όσο και την περαιτέρω υποβάθμιση του Τουρισμού στην Περιφέρεια ΑΜΘ, μέσω της κατάργησης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού με έδρα την Κομοτηνή καθώς και του Γραφείου Υποστήριξης Τουρισμού Καβάλας.

Οι δύο ανωτέρω επιστολές, προκάλεσαν τις ανάλογες παρεμβάσεις με αντίστοιχες ερωτήσεις και αναφορές, του βουλευτή Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Τ. Κουίκ και της ΣΤ’ Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτού Σερρών του κινήματος κας Μ. Κόλλια-Τσαρουχά.

Ελπίζω κάποια στιγμή, οι εκπρόσωποι του Νομού μας στη Βουλή των Ελλήνων, να βρουν το θάρρος και να ενσκήψουν σε όλα τα πραγματικά κι επείγοντα ζητήματα που αφορούν τον τόπο τους, αναδεικνύοντας τα προβλήματα σε κάθε τομέα, δίνοντας λύσεις.
  
Τσακίρης Α. Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων