Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΨΕΥΔΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ



Το δίλημμα που εντέχνως έχει δοθεί προς επεξεργασία στον ελληνικό λαό και έχει να κάνει με την παραμονή της Ελλάδας στην Οικονομική & Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ), ή με πιο απλά λόγια ... στο ευρώ, ή την επιστροφή μας στην δραχμή, έχει καταστεί το πιο ύπουλο όπλο στα χέρια όσων, με περισό θράσσος, ζητούν να επιβραβεύσουμε με την ψήφο μας τις πολιτικές που ακολούθησαν τα δύο τουλάχιστον προηγούμενα χρόνια.

Σε αυτό μου τον σχολιασμό, επιτρέψτε μου να είμαι καυστικός

Τα διλήμματα “σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα”, “ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ”, και τόσα άλλα, έφεραν τη χώρα μας στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Κάθε φορά που το σύστημα κινδυνεύει, καταφεύγει σε εκβιασμούς. Η πρακτική του “μίλα ρε, αποφάσισε, θα ζήσεις ή θα πεθάνεις ?” κατεβάζουν τον πολιτικό διάλογο σε επίπεδο Ρωμαϊκής αρένας, όπου οι ψηφοφόροι-σκλάβοι θα πρέπει ή να αποποιηθούν τα πιστεύω τους ή να τους ... κατασπαράξουν τα άγρια θηρία !!

Το δίλημα “ευρώ ή δραχμή” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

Είναι ένα άθλιο κατασκεύασμα όσων έχουν ακέραιες τις ευθύνες της οικονομικής και ψυχολογικής εξαθλίωσης εκατομμυρίων ελλήνων, που αυτοκτονούν πλέον με ρυθμούς θρησκευτικής σέκτας που περιμένει “το τέλος των ημερών”.

Είναι ότι χειρότερο θα μπορούσε να επινοήσει πολιτικός νους, όχι απλά για να υφαρπάξει την ψήφο-εμπιστοσύνη των ελλήνων πολιτών με μοναδικό σκοπό την αθώωση-επιβράβευση των πολιτικών εγκλημάτων που διέπραξε τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος της χώρας, αλλά και για να γλυτώσει τις δικές του, προσωπικές ευθύνες οι οποίες πλέον (το γνωρίζει) θα οδηγήσουν τόσο αυτόν, όσο και τους συνοδοιπόρους και παρατρεχάμενούς του, στην πολιτική, ηθική, ποινική και αστική τους δίωξη.

Μην τους αφήσετε, μην δίνεται βάση στους καταστροφολόγους που επιμένουν με κάθε μέσο, επικαλούμενοι θεούς και δαίμονες, πως εάν επιλέξετε να εμπιστευθείτε οποιουσδήποτε άλλους εκτός από τους ίδιους, θα πεινάσετε, θα καταστραφείτε, θα σας πάρουν το σπίτι, θα βγείτε σους δρόμους και θα ζητιανεύετε για ένα πιάτο φαγητό, θα χάσετε τις καταθέσεις σας (λέμε τώρα), θα ... θα ... θα ...

Αναζητήστε τα κυβερνητικά προγράμματα των κομμάτων που ζητούν την ψήφο σας, διαβάστε και συζητήστε τα, ζητήστε από τους υποψήφιους βουλευτές τους να σας τα εξηγήσουν, να σας δώσουν απαντήσεις που θα σας ικανοποιούν, που θα διασφαλίσουν το μέλλον των παιδιών και εγγονιών σας.

Η εκλογές της 17ης Ιουνίου, αποτελούν (ίσως) την τελευταία μας ευκαιρία για να στείλουμε όλους όσους μας υποχρέωσαν να σκύβουμε το κεφάλι σε κάθε Έπαρχο Πραιτοριανό κυβερνήτη Πόντιο Πιλάτο, που θα νίψει τας χείρας του με την πρώτη ευκαιρία που κάτι δεν θα πάει καλά, στον πολιτικό Καιάδα απ' όπου προήλθαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια, σκέψεις, απόψεις και άρθρα, πολιτικού, και όχι μόνο, περιεχομένου. Παρακαλώ θερμά, σε περίπτωση σχολίων να αποφεύγετε τη χρήση βωμολοχιών ή άλλων προσβλητικών παρατηρήσεων